Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Δύο τουρίστες πνίγηκαν μέσα σε λίγες ώρες

Ρέθυμνο: Δύο τουρίστες πνίγηκαν μέσα σε λίγες ώρες

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν οι πνιγμοί σε παραλίες της Κρήτης καθώς λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό με τον χαμό ενός 16χρονου αγοριού σε παραλία στη Κίσαμο Χανίων, δύο τουρίστες έχασαν τη ζωή τους ενώ κολυμπούσαν σε παραλίες στο Ρέθυμνο.

Το πρώτο θύμα είναι μια 73χρονη Ρωσίδα τουρίστρια που έχασε τη ζωή της ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή του Αδελιανού Κάμπου στο Ρέθυμνο.

Λουόμενοι που βρέθηκαν γύρω στις 10:30 την παραλία είδαν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα και σοκαρισμένοι ειδοποίησαν τις αρχές, ήταν όμως ήδη αργά.

Η 73χρονη ήταν νεκρή και κατά πάσα πιθανότητα είχε πάει από νωρίς μόνη της για μπάνιο στην παραλία

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης Ρωσίδας θα διαπιστωθούν από την νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο ο ιατροδικαστής.

Να σημειωθεί ότι στην παραλία του Αδελιανού Κάμπου υπάρχει ναυαγοσώστης ωστόσο η βάρδια του ξεκινάει στις 10:30 οπότε την ώρα του συμβάντος δεν ήταν παρόν.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 2 περίπου το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ένας Φιλανδός τουρίστας, 75 ετών περίπου ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία κοντά στην Μαρίνα του Ρεθύμνου.

Ο ηλικιωμένος τουρίστας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Να σημειωθεί ότι οι καιρικές συνθήκες σήμερα στο Ρέθυμνο ήταν καλές και δεν υπήρχαν κόκκινες σημαίες στις δύο παραλίες στις οποίες συνέβησαν τα δύο περιστατικά πνιγμών.

Τα μεγάλα κύματα έπνιξαν ένα 16χρονο αγόρι στην Κρήτη

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε