Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Eτοίμαζαν ρεβεγιόν με χασίς και χάπια

Ρέθυμνο: Eτοίμαζαν ρεβεγιόν με χασίς και χάπια

Τα σχέδια κάποιων να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά διοχετεύοντας στην αγορά των χρηστών ναρκωτικών μεγάλες ποσότητες χασίς, “χάλασαν” οι διωκτικές αρχές στο Ρέθυμνο..

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση 8 κιλών κάνναβης ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα. Κατασχέθηκαν επίσης, υπνωτικά χάπια, ένα αυτοκίνητο και κινητά τηλέφωνα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το cretalive.gr αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφάλειας Ρεθύμνου συνέλαβαν χθες το βράδυ στον Πλατανιά έναν 45χρονος Έλληνα και έναν 34χρονο Αλβανό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε όχημα να κινείται ύποπτα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι δύο άνδρες, τους οποίους οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς ο 45χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Σε έρευνα στα σπίτια των δύο ανδρών βρέθηκαν 8.034 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, μια εύχρηστη ζυγαριά ακριβείας, 31 χάπια ecstasy και οκτώ κινητά τηλέφωνα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε