Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Οι λαθροκυνηγοί πρόλαβαν να ξεφορτωθούν τα ενοχοποιητικά στοιχεία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί τα βρήκαν όταν άφησαν ελεύθερους τους λαθροκυνηγούς…

Σε έλεγχο υπεβλήθησαν δύο Ρεθυμνιώτες λαθροκυνηγοί, χθες αργά το βράδυ στην περιοχή της Ιεράς Μονής Αρκαδίου του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς, στο πλαίσιο της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας. Ωστόσο, είχαν προλάβει να πετάξουν από το αυτοκίνητό τους, όπλο και προβολέα που χρησιμοποιούνται για παράνομο κυνήγι θηραμάτων και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μετά την αποχώρηση του αυτοκινήτου και κατά την έρευνα των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, βρέθηκαν σε μικρή απόσταση από το σημείο ελέγχου και κατασχέθηκαν ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο ρωσικής κατασκευής, διαμετρήματος CAL 12, με δύο πλήρη φυσίγγια στη θαλάμη, μία δερμάτινη θήκη που περιείχε 15 πλήρη φυσίγγια για το όπλο και ένα σακ βουαγιάζ εντός του οποίου υπήρχε ένας προβολέας συνδεδεμένος με μπαταρία παροχής ρεύματος για το παράνομο κυνήγι.

Από την έρευνα και την προανάκριση που πραγματοποιήθηκαν από την Ασφάλεια Ρεθύμνου, προέκυψε ότι κάτοχοι ήταν οι άνδρες που είχαν προηγούμενα ελεγχθεί αλλά πρόλαβαν και απέρριψαν τα ενοχοποιητικά στοιχεία, ενώ καταζητείται και τρίτο άτομο που είναι ο κάτοχος του κυνηγετικού όπλου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε