Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Τριγμούς στην τοπική ΕΛ.ΑΣ προκαλεί η υπόθεση βιασμού από Ειδικό Φρουρό!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Ειδικός Φρουρός υποστηρίζει ότι με την κοπέλα είχαν σχέση – Η ίδια δηλώνει ότι τον είδε για πρώτη φορά, όταν μπήκε στο σπίτι της…

Σε θέμα τιμής στις τάξεις της αστυνομίας της Κρήτης εξελίσσεται η καταγγελία 27χρονης κοπέλας για απόπειρα βιασμού σε βάρος της με πρωταγωνιστή ειδικό φρουρό.

Το περιστατικό που αποκαλύφθηκε χθες, έχει προκαλέσει τριγμούς στην τοπική ΕΛΑΣ που ξεσκονίζει την υπόθεση για την εμπλοκή του ειδικού φρουρού ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε και να αποπειράθηκε να βιάσει τη νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας.

Ο 29χρονος συνελήφθη χθες το πρωί από άνδρες της ασφάλειας ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα βιασμού. Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο 29χρονος τα ξημερώματα μπήκε στο σπίτι της στο Ρέθυμνο και αφού την χτύπησε προσπάθησε να την βιάσει.

Η 27χρονη αντιστάθηκε σθεναρά, καλώντας σε βοήθεια και όταν ο δράστης αντελήφθη ότι γείτονες άκουσαν και έτρεξαν για βοήθεια, διέφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναζήτησαν και εντόπισαν ακινητοποιημένο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σε περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς είχε προσκρούσει σε κολόνα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ο Ειδικός Φρουρός, ελαφρά τραυματισμένος, λόγω της πρόσκρουσης.

Τι λέει ο ίδιος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ειδικός φρουρός υποστηρίζει ότι με την κοπέλα είχαν σχέση. Η 27χρονη ωστόσω δηλώνει κατηγορηματικά, ότι τον είδε πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Πάντως, κοντά στο σπίτι της κοπέλας, μένει συγγενικό πρόσωπο του ειδικού φρουρού.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Ειδικός Φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε στο μπάνιο τον άντρα που διατηρούσε σχέση-Εξιχνίαση 18 χρόνια μετά!

Θεσσαλονίκη:Έπεσαν σε άντρα που χαροπάλευε ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο!

Πάτρα: Μαχαίρωσαν τη γυναίκα αστυνομικού σε στέκι ναρκωμανών!

Ηράκλειο:Στη μία αίθουσα χόρευαν και στη διπλανή, ο υπεύθυνος ζούσε στιγμές τρόμου!

Αχαϊα:Κόντεψαν να ”χάσουν” το βρέφος τους, την ώρα που το τάϊζαν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε