Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Χειροπέδες σε ”4” για 733 χασισόδεντρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν την περιοχή και όταν είδαν τους ”καλλιεργητές” να πλησιάζουν επενέβησαν…

Επτακόσια τριάντα τρία δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ στο Ρέθυμνο και χειροπέδες στα χέρια τεσσάρων Ελλήνων «καλλιεργητών», ηλικίας 36, 37, 38 και 40 χρόνων, ήταν το αποτέλεσμα συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, σε δύσβατη περιοχή στο δημοτικό διαμέρισμα Βιλανδρέδο του δήμου Ρεθύμνου, είχαν εντοπιστεί δύο φυτείες με τετρακόσια τρία δενδρύλλια κάνναβης, στην πρώτη εκ των οποίων τα εκατόν είκοσι ένα ήταν αποξηραμένα, ενώ στη δεύτερη φυτεία τριακόσια τριάντα δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα εκατόν εξήντα ήταν αποξηραμένα

Oι φυτείες τέθηκαν σε παρακολούθηση από τους αστυνομικούς, καθώς επίσης και ένα πρόχειρο παράπηγμα διαμονής και ένα αυτοσχέδιο παρατηρητήριο σε κορυφή δένδρου, από το οποίο οι δράστες παρακολουθούσαν την ευρύτερη περιοχή.

Μόλις εμφανίστηκαν οι «καλλιεργητές» επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 37χρονο και τον 38χρονο, οι οποίοι στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησαν πως στην «παρέα» υπήρχαν ακόμη δύο άνδρες.

Μετά από έρευνα, συνελήφθησαν και ο 40χρονος με τον 36χρονο και όλοι μαζί οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 36χρονος δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για τον ίδιο λόγο και σε βάρος του είχαν εκδοθεί περιοριστικοί όροι από τον ανακριτή Ρεθύμνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε