Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρέθυμνο:Νέα δίωξη στον γυμναστή-παιδεραστή για σκληρά βίντεο με ανήλικους!

Ρέθυμνο:Νέα δίωξη στον γυμναστή-παιδεραστή για σκληρά βίντεο με ανήλικους!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη – ”Πάγωσαν” οι αστυνομικοί, από τα νέα βίντεο που είδαν στον υπολογιστή του, στα οποία πρωταγωνιστούσαν ανήλικα παιδιά…

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος του 47χρονου κρατούμενου για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη καθώς την ερχόμενη Δευτέρα (23-07-2012) αναμένεται να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτια Ρεθύμνου. Ο 47χρονος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου συνελήφθη στο σπίτι του, για ασελγείς πράξεις με δύο ανηλίκους.

Ο 47χρονος που ήταν γυμναστής και γνωστός στην κοινωνία του Ρεθύμνου καθώς αρκετοί γονείς του εμπιστεύονταν τα παιδιά τους λόγω της ενασχόλησής του με τον αθλητισμό, κατηγορείται  για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος.

Εφτά μήνες όμως μετά τη σύλληψή του, ασκήθηκε νέα δίωξη σε βάρος του μετά την έκθεση που εστάλη από την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με βάση την οποία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του Σειραγάκη, που είχε κατασχεθεί την ημέρα της επιχείρησης, βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

Έτσι από την ανακρίτρια Ρεθύμνου έγινε κλήση προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιόν της για συμπληρωματική απολογία τόσο για την ίδια την υπόθεση της παιδεραστίας με θύματα εφήβους όσο και για την νέα κατηγορία που ασκήθηκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η μεταγωγή του Ν. Σειραγάκη στο Ρέθυμνο αναμένεται να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα και πληροφορίες που θέλουν αυτή να έχει ολοκληρωθεί τη Δευτέρα μεταδίδονται με επιφύλαξη καθώς για λόγους ασφαλείας δεν αποκλείεται ο 47χρονος να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας άλλη ημέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για τις φωτιές σε Αχαϊα και Κρήτη

Φθιώτιδα: Το πάρτυ συνεχίζεται – ”Έκανε δώρο στον εαυτό του, 30.000€”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε