Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρέθυμνο:Στο ”σκαμνί” οι 5 Πακιστανοί που κρατούσαν αλυσοδεμένο 20χρονο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 20χρονος καταπονημένος και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις…

Στον εισαγγελέα Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθούν το μεσημέρι, οι 5 Πακιστανοί που συνελήφθησαν κατά της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης, για την απελευθέρωση 20χρονου ομοεθνή τους, τον οποίο κρατούσαν αλυσοδεμένο, απαιτώντας από την οικογένεια του το ποσό των 2.000 ευρώ (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμα ένα άτομο, ενώ όπως έγινε γνωστό ο 20χρονος, μετά την απελευθέρωση του ξέσπασε σε δάκρυα ανακούφισης. Καταπονημένος και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο νεαρός  που έχει κάνει αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου, διέμενε στην περιοχή του Πλακιά. Το μαρτύριο του ξεκίνησε τη νύχτα της περασμένης Τρίτης (10-07-2012) οπότε και οι ομοεθνείς του τον ακινητοποίησαν και τον μετέφεραν με την βία στο παλιό σπίτι όπου διέμεναν οι τρεις από τους έξι εμπλεκόμενους.

Η σχετική πληροφορία περιήλθε στην διάθεση αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, οι
οποίοι άρχισαν να συγκεντρώνουν στοιχεία για τους εμπλεκόμενους. Χθες το πρωί (12-07-2012) εντόπισαν έναν ύποπτο Πακιστανό, τον οποίο έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Τον είδαν να εισέρχεται με προφυλάξεις σε ένα παλιό σπίτι και αποφάσισαν να κάνουν «έφοδο», εκτιμώντας ότι εκεί κρατούνταν ο 20χρονος.

Να σημειωθεί ότι οι πέντε συλληφθέντες Πακιστανοί, ηλικίας από 18 έως 27 ετών, είναι παράνομοι στην χώρα, ενώ ο
έκτος που αναζητείται είναι 29 ετών και έχει κάνει αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Απεγκλωβισμοί και τρόμος από φωτιά σε φροντιστήρια-Δείτε τα βίντεο!

Αχαϊα: ”Παπαράτσι” στο σπίτι του Νικολόπουλου – Έξαλλος ο βουλευτής!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε