Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: Άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου και συννέφιασε – Οι φωτογραφίες που τον έκαψαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 53χρονος προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις αλλά τα πειστήρια δεν του άφηναν πολλά περιθώρια. Λίγη ώρα αργότερα μάθαινε την απόφαση…

Σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 53χρονος από τη Λίνδο, για την κακοποίηση των πέντε σκυλιών του! Τα σκυλιά είχαν βρεθεί σε περιφραγμένο χώρο κοντά σε σπηλιά στην Λίνδο πριν από δύο χρόνια από τα μέλη του σωματείου ”Paws & Claws Animal Rescue Rhodes”, τα οποία και ενημερώθηκαν από τουρίστα που έκανε βόλτα στην περιοχή και τράβηξε φωτογραφίες. Όταν μετέβησαν στο σημείο βρήκαν τα πέντε σκυλιά δεμένα και νεκρά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 53χρονος το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2014 έως το Δεκέμβριο του 2015 κακοποιούσε τα πέντε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς ιδιοκτησίας του, τα οποία είχε δέσει με αλυσίδες και ήταν νεκρά πάνω από σπηλιά στην περιοχή Πεύκων της Λίνδου, ενώ στην περιοχή κάτω από την σπηλιά, υπήρχαν ακαθαρσίες και περιττώματα. Η δίκη έγινε προχθές και το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο στον οποίο και επέβαλλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε