Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Διαφημιστική καμπάνια στην Τουρκία, για προσέλκυση τουριστών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέσα σε 20 μέρες έχουν γίνει 300 θεωρήσεις εισόδου για επισκέπτες, που έρχονται από τη γειτονική χώρα για διακοπές στη Ρόδο…

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη διεξαγωγή καμπάνιας στη γειτονική Τουρκία. Στη δυναμική της συγκεκριμένης αγοράς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες (11-07-2012) ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Το άνοιγμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη γειτονική χώρα θα είναι εξάλλου ένα από τα θέματα που θα συζητήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης με τον πρέσβη της Τουρκίας που θα βρίσκεται στο νησί. Πιο αναλυτικά με αφορμή τις προσπάθειες που γίνονται για το άνοιγμα της αγοράς της γειτονικής χώρας ο κ. Μαχαιρίδης αναφέρθηκε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αξίας 10.000 ευρώ, που δώρισε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα τμήματα ελέγχου διαβατηρίων στα λιμάνια της Ρόδου και της Κω.

Σύμφωνα με τη dimokratikionline.gr, ο κ. Μαχαιρίδης τόνισε πως οι αφίξεις Τούρκων τουριστών συνεχώς αυξάνονται. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα σε 20 ημέρες έχουν γίνει 300 θεωρήσεις εισόδου για επισκέπτες, που έρχονται από τη γειτονική χώρα για διακοπές στη Ρόδο.

«Η κίνηση θα αυξάνεται όλο και περισσότερο. Θα συναντηθώ με τον πρέσβη της Τουρκίας που θα έρθει στη Ρόδο το Σάββατο και θα συζητήσουμε για το θέμα αυτό», δήλωσε ο κ. Μαχαιρίδης και πρόσθεσε πως υπάρχει καλή συνεργασία με τις τουρκικές αρχές.

«Όλο αυτό το παζλ θα συμπληρωθεί με μια καμπάνια που θα γίνει στην Τουρκία. Έχω δώσει ήδη εντολή στην Διεύθυνση Τουρισμού να ξεκινήσει την προετοιμασία για να προχωρήσουμε. Ανοίγοντας τη διαδικασία θα έχουμε καλύτερες εξελίξεις. Το έτος 2013 θα πάμε ακόμη καλύτερα. Η Τουρκία είναι μια αγορά την οποία όχι μόνο θα προσελκύσουμε αλλά και θα προσέξουμε», τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης και πρόσθεσε πως κάθε ημέρα, οι αφίξεις των τουριστών από την Τουρκία αυξάνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Αχαϊα: Πανικός σε παραλία – Έτρεχαν να σώσουν 10χρονο κορίτσι!

Ηράκλειο: Έσπασαν το περιπολικό για να αποφύγουν τη σύλληψη!

Αγρίνιο:Τέλος οι γάμοι της Παρασκευές – ”Θα τιμωρηθούν οι ιερείς που θα παρακούσουν”!

Ηράκλειο: Αντιδράσεις, αλαλούμ και… κρυφτούλι, για την επίσκεψη Φούχτελ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε