Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ρόδος: Γαμπρός και νύφη στα δικαστήρια μετά την πρώτη νύχτα γάμου – Οι στιγμές που άναψαν φωτιές!

Ρόδος: Γαμπρός και νύφη στα δικαστήρια μετά την πρώτη νύχτα γάμου – Οι στιγμές που άναψαν φωτιές!

Τα όσα έγιναν μετά το γάμο στη Ρόδο προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Γαμπρός και νύφη δεν φαντάζονταν τα όσα θα συνέβαιναν…

Βρετανοί θα κινηθούν νομικά κατά των νιόπαντρων που με τη ροζ πόζα τους προκάλεσαν την απαγόρευση γάμων στον Αγιο Παύλο της Ρόδου. Έτσι πριν τους κρίνει ο Θεός, όπως όλα δείχνουν, θα τους κρίνει η Δικαιοσύνη. Ο λόγος για το νιόπαντρο ζευγάρι Βρετανών οι οποίοι στο όνομα της πιο πρωτότυπης γαμήλιας φωτογραφίας αψήφησαν τον σεβασμό που επιβαλλόταν στο εκκλησάκι του Αγίου Παύλου στη Ρόδο, και έβγαλαν μια φωτογραφία που προκάλεσε έκπληξη και αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, στην επίμαχη φωτογραφία που έγινε viral η Κάρλι εμφανίζεται γονατισμένη μπροστά στον σύζυγο της, ενώ αυτός υψώνει τα χέρια του σε γροθιές με το παντελόνι του κατεβασμένο στους αστραγάλους του. Μετά την απαγόρευση από τις τοπικές Αρχές της Λίνδου και τον μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλο τέλεσης πολιτικών γάμων στο μοναστήρι εξαιτίας της «βεβήλωσης» του μοναστηριού από τη φωτογραφία προσομοίωσης στοματικού έρωτα της Κάρλι Λαν και του Μάθιου, ζευγάρια Βρετανών που είχαν σχεδιάσει τον γάμο τους στο ίδιο εκκλησάκι σκέφτονται να κινηθούν νομικά εναντίον τους.

Η επίμαχη φωτογραφία νύφης και γαμπρού

«Θα πάω να ζητήσω τη γνώμη δικηγόρου για να δω αν μπορώ να κινηθώ εναντίον τους. Είναι αποβράσματα» δηλώνει χαρακτηριστικά στη MailOnline ο 32χρονος Ντάνιελ Γκέινορ, που σχεδίαζε να παντρευτεί στο ίδιο εκκλησάκι αλλά τώρα δεν μπορεί λόγω της απαγόρευσης. Η 33χρονη Σούζαν Σαρπλς δε, η οποία είχε κανονίσει τον γάμο της κόστους 40.000 λιρών (45.000 ευρώ) στο ίδιο παρεκκλήσι για τον Μάιο, δηλώνει επίσης πανικόβλητη. Την ίδια ώρα, αν και δηλώνουν μεταμέλεια, η Κάρλι και ο Μάθιου τονίζουν ότι θεωρούν την απαγόρευση γάμων συνολικά ως «υπερβολική» κίνηση και «τρέλα».

«Απλά προσποιούμασταν και κάναμε πλάκα. Οι Ελληνες αντέδρασαν απολύτως υπερβολικά. Δεν πιστεύουμε ότι κάναμε κάτι λάθος, αλλά το μετανιώνουμε και ευχόμαστε να μην είχαμε μπει στον κόπο. Η απαγόρευση είναι παράνοια. Μας έχει προκαλέσει διαφόρων ειδών μπελάδες» δηλώνει ο 27χρονος Μάθιου, που δουλεύει σε εταιρία διάλυσης αυτοκινήτων

Πηγή: espressonews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις