Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Ισόβια κάθειρξη σε τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Ρόδος: Ισόβια κάθειρξη σε τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Οι καταδικασθέντες είχαν συλληφθεί στη Ρόδο τον Σεπτέμβριο του 2009 και στην κατοχή τους είχαν βρεθεί 73 κιλά χασίς και 3 κιλά κοκαΐνης.

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου τρία άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ενώ ένας ακόμα κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση δικάστηκε σε κάθειρξη 15 χρονών.

Το δικαστήριο επέβαλλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης σε ένα κάτοικο Ρόδου 53 χρονών, έναν Αλβανό 37 χρονών και σε έναν 48χρονο από το Καζακστάν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατέθεσε στο δικαστήριο ως μάρτυρας άλλος ισοβίτης ο οποίος είπε ότι εκείνος είχε σχεδιάσει την όλη “επιχείρηση” και πως τόσο ο 37χρονος Αλβανός όσο και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι δεν είχαν κάποια σχέση με την υπόθεση. Ο ισοβίτης – μάρτυρας είπε πως δέκα μέρες πριν τις συλλήψεις είχαν έρθει τα ναρκωτικά στη Ρόδο μετά από επαφές που είχε ο ίδιος, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει αναφορικά με το ποιο ήταν το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η μεταφορά αλλά και άλλες λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ακόμη και κατά τις απολογίες τους ενώπιον του δικαστηρίου, οι τέσσερις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται και ισχυρίστηκαν ότι ουδεμία σχέση έχουν με την υπόθεση. Τα ναρκωτικά ανήκαν σε δύο άλλα άτομα τα οποία ουδέποτε συνελήφθησαν, είπαν οι κατηγορούμενοι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε