Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ρόδος: Ο ντελιβεράς του σουβλατζίδικου έκρυβε ένοχα μυστικά – Το δις εξαμαρτείν του αμετανόητου νεαρού!

Ρόδος

Ο ντελιβεράς ξεκίνησε από το σουβλατζίδικο για ακόμα μία διανομή. Λίγα λεπτά αργότερα χτυπούσε το τηλέφωνο του καταστήματος…

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην διάταξη της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου με την οποία αφέθηκε ελεύθερος την 15η Σεπτεμβρίου 2017 ένας 28χρονος και συνελήφθη εκ νέου προχθές για απόπειρα εισαγωγής στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, μικροποσότητας ηρωίνης! Ο 28χρονος, που τραυμάτισε με χαρτοκόπτη έναν 29χρονο στον λαιμό, για ασήμαντη αφορμή, το βράδυ της 13ης Σεπτεμβρίου 2017, στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων στην Μεσαιωνική Πόλη, επιχείρησε να διαθέσει ηρωίνη συνολικού βάρους 1,7 γραμμαρίων σε έναν 27χρονο Λετονό, τον οποίο είχε γνωρίσει στα κρατητήρια, ο οποίος καταδικάστηκε την 20ή Σεπτεμβρίου 2017 σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και σε χρηματική ποινή ύψους 50.000 ευρώ με μια 27χρονη Γερμανίδα και έναν 24χρονο ομοεθνή του ως εμπλεκόμενος σε σπείρα που διακίνησε τεράστιες ποσότητες κοκαϊνης και ecstacy στη Ρόδο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 28χρονος ο οποίος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου ως υπάλληλος-διανομέας σουβλατζίδικου με σκοπό παραδώσει στον 27χρονο αλλοδαπό κρατούμενο παραγγελία-πακέτο με σουβλάκια, στο οποίο είχε επιμελώς κρυμμένο «φιξάκι» με ηρωίνη βάρους 1,7 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο εφαρμογής συγκεκριμένης διαδικασίας ελέγχων που στοχεύουν στην αποτροπή εισαγωγής απαγορευμένων αντικειμένων-ουσιών στα κρατητήρια, η ναρκωτική ουσία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς-φρουρούς κρατητηρίων και κατασχέθηκε. Χθες μετά την απολογία του ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.500 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του τρεις φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις