Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος: Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου, για προβλήματα λειτουργίας!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την παραίτησή του υπέβαλε το μεσημέρι ο διοικητής των νοσοκομείων Ρόδου, Κω και Καλύμνου, Μιχάλης Κόκκινος, διαμαρτυρόμενος…

όπως υποστηρίζει, για την υποστελέχωση του νοσοκομείου Ρόδου και τα προβλήματα λειτουργίας που υπάρχουν εξαιτίας της κατάστασης αυτής.

Όπως επισημαίνει στην επιστολή παραίτησής του προς τον υπουργό Υγείας, οδηγήθηκε στην απόφασή του «επειδή βασικό μέλημα της Πολιτείας είναι να υπερασπίσει το βασικό αγαθό των πολιτών, το αγαθό της υγείας, σύμφωνα με τον όρκο τον οποίο έδωσα και κλήθηκα και εγώ να υπηρετήσω, κάτι που είναι αδύνατο υπό τις παρούσες συνθήκες».

Το νοσοκομείο της Ρόδου αξίζει διαφορετικής μεταχείρισης, επισημαίνει επίσης ο κ. Κόκκινος αναφερόμενος στα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού.

Την παραίτησή του για τον ίδιο λόγο υπέβαλε ο αρχίατρος του νοσοκομείου, Γιάννης Δασκαλάκης, ενώ στο πλευρό του παραιτηθέντος διοικητή τάχθηκαν ο σύλλογος γιατρών και ο σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε