Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρόδος: Ψάχνουν το παιδί τους ύστερα από 39 χρόνια!

Ρόδος: Ψάχνουν το παιδί τους ύστερα από 39 χρόνια!

Η οικογένεια της 39χρονης σήμερα γυναίκας πιστεύει ότι δεν πέθανε όπως τους είχαν πει οι γιατροί αλλά δόθηκε για παράνομη υιοθεσία.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ο 36χρονος γιος της οικογένειας και αδερφός της αγνοούμενης ζητά μέσω του δικηγόρου του την παρέμαση του εισαγγελέα για να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Η μητέρα είχε φέρει στον κόσμο το υγιέστατο κοριτσάκι στις 08-02-1972. Κατά την αποχώρηση της μητέρας από το μεαιυτήριο οι γιατροί της δήλωσαν ότι το μωρό έπρεπε να παραμείνει μία ακόμα εβδομάδα γιατί εμφάνισε πρόβλημα δυσκοιλιότητας.

Οι δύο γονείς που ήταν άνθρωποι φτωχοί και χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση άφησαν το παιδί χωρίς να πάρουν κανένα επίσημο έγγραφο. Μία εβδομάδα αργότερα όταν ο πατέρας πήγε να παραλάβει το μωρό τους ανακοίνωσαν ότι πέθανε και το έθαψαν στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Πρόσφατα η μητέρα, ο μικρότερος γιος της και ο 36χρονος ενημερώθηκαν για κύκλωμα παρανόμων υιοθεσιών που δρούσε συγκεκριμένα στο Ρωσικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και αμέσως αποφάσισαν να διερευνήσουν, καθώς βασανίζονται με την σκέψη ότι η αδελφή τους ζει, ενώ ειδικά η μητέρα, σύμφωνα με την rodiaki.gr, θεωρεί βέβαιο από μητρικό ένστικτο ότι το βρέφος δόθηκε για παράνομη υιοθεσία και επιθυμεί να βρει τα ίχνη της κόρης της!

Έτσι ζητούν από τον αρμόδιο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης να δώσει εντολή προς τον διοικητή αλλά και κάθε υπεύθυνο του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης όπου τηρούνται στοιχεία του μη λειτουργούντος σήμερα Ρωσικού νοσοκομείου και κυρίως εάν υπάρχει η όχι ληξιαρχική πράξη θανάτου ή οτιδήποτε σχετικό που να πιστοποιεί τον φερόμενο θάνατο του ανήλικου τέκνου.

Επίσης ζητούν από τον εισαγγελικό λειτουργό να κινήσει λόγω αρμοδιότητας- την διαδικασία ποινικής διερεύνησης της υπόθεσης και απόδοσης ευθυνών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε