Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Σφράγισαν το κυλικείο του νοσοκομείου για φοροδιαφυγή – Εφοριακοί το έπαιζαν πελάτες επί μία ώρα [pics]

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Οι εφοριακοί μπήκαν στο κυλικείο και μετά την παραγγελία που έκαναν κάθισαν σε τραπέζι. Επί μία ώρα παρατηρούσαν τα όσα συνέβαιναν…

Λουκέτο έβαλε κλιμάκιο Εφοριακών του Υπουργείου Οικονομικών στο κυλικείο του νοσοκομείου της Ρόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές έκαναν συντονισμένη έφοδο στο κυλικείο παριστάνοντας τους πελάτες και μέσα σε μια περίπου ώρα που παρέμειναν στον χώρο κατάφεραν να βεβαιώσουν ότι δεν είχε εκδοθεί μεγάλος αριθμός αποδείξεων. Oι εφοριακοί προχώρησαν αμέσως στο σφράγισμα της επιχείρησης το οποίο θα διαρκέσει για 48 ώρες. Το γεγονός δημιουργεί ερωτήματα για το πώς ασθενείς και συνοδοί θα μπορούν να προμηθεύονται νερά, καφέδες και σάντουιτς καθώς δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο κατάστημα εντός του νοσοκομείου.

Εξάλλου σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου της Ρόδου κ. Κατερίνα Χατζηστρατή, αναφέρει τα εξής: Το Νοσοκομείο Ρόδου ενημερώνει ότι το κυλικείο, το οποίο λειτουργεί από ιδιώτη και βρίσκεται εντός των χώρων του Νοσοκομείου, θα παραμείνει κλειστό για δύο ημέρες. Κλιμάκιο της αρμόδιο Φορολογικής Αρχής προέβη σε έλεγχο στο κυλικείο, κατά τον οποίο διαπιστώθηκαν παραβάσεις και ως εκ τούτου διέταξε τη σφράγιση του καταστήματος για 48 ώρες.

Πηγή: rodiaki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε