Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόδος: Τα κατσίκια κάνουν… παρέλαση στον κεντρικότερο δρόμο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αντιδρούν κάτοικοι και οδηγοί που φοβούνται νέα ατυχήματα…

Αλώνιζαν τα αδέσποτα κοπάδια των κατσικιών επί του πλέον κεντρικού δρόμου του νησιού, της Ρόδου – Λίνδου, βάζοντας έτσι εκ νέου σε κίνδυνο εκατοντάδες ανυποψίαστους οδηγούς που κινούνταν επί της παραπάνω οδού.

Για την επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος, που ουσιαστικά έχει εξευτελίσει ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό επί 20 ολόκληρα χρόνια στο νησί της Ρόδου και ειδικά στις παρυφές της πιο τουριστικής πόλης του Αιγαίου, τη Ρόδο, υποτίθεται ότι πριν από μερικές μέρες είχε ξεκινήσει νέα προσπάθεια, η οποία όπως όλα δείχνουν «σκόνταψε» και τερματίστηκε κατά πάσα πιθανότητα πρόωρα, όπως και οι προηγούμενες.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, οι εκπρόσωποι της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ που είχαν αναλάβει «δράση» μετά από συμφωνία που έγινε, κατήγγειλαν μεταξύ των άλλων ότι απειλήθηκαν και εξυβρίστηκαν από τους … ιδιοκτήτες των κοπαδιών αυτών και η όλη προσπάθεια φαίνεται ότι τερματίστηκε πριν καν ξεκινήσει.

Το βέβαιο είναι πάντως, ότι ενόψει και της έναρξης της τουριστικής σεζόν, τα κοπάδια των αδέσποτων κατσικιών βόσκουν και πάλι ανενόχλητα εντός και… πέριξ της εθνικής μας Οδού Ρόδου – Λίνδου, βάζοντας έτσι σε άμεσο κίνδυνο τις ίδιες τις ζωές χιλιάδων οδηγών σε καθημερινή βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κλαίει όλη η Χαλκίδα: Νεαρός έπεσε νεκρός σε γήπεδο!

Ηράκλειο: ”Μου έβαλαν βόμβα επειδή δεν τους κάνω τα χατίρια”!


Αχαϊα: Χτύπησε και πέταξε στα σκουπίδια ανήλικη, επειδή τον απέρριψε!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε