Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ρόδος: Τι ζητά το νοσοκομείο που δούλευε ο γυναικολόγος που κατηγορείται ασελγείς πράξεις

Ρόδος: Τι ζητά το νοσοκομείο που δούλευε ο γυναικολόγος που κατηγορείται ασελγείς πράξεις

Έγγραφο αίτημα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για την παροχή στοιχείων γύρω από τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν εις βάρος μαιευτήρα γυναικολόγου υπέβαλε αρμοδίως η διοίκηση του νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται.

Απαιτείται επίσημη ενημέρωση επί των καταγγελλομένων προκειμένου αφενός να κινηθεί σε τοπικό επίπεδο η διενέργεια σχετικής πειθαρχικής έρευνας και αφετέρου να κριθεί σε επίπεδο Υπουργείου Υγείας αν συντρέχουν λόγοι και προϋποθέσεις για να τεθεί σε προσωρινή αργία.

Πληροφορίες αναφέρουν εξάλλου ότι το θέμα χειρίζεται η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου ενώ η συνήγορος 3 εκ των 4 φερομένων ως θυμάτων κ. Μύριαμ Τομαρά, αναμένεται να υποβάλει και νέες μηνύσεις.

click4more: Ρόδος: “Ο γυναικολόγος το είχε σύστημα!” Ανοίγουν κλειστά στόματα για τα όσα συνέβαιναν στο εξεταστήριο

Το θέμα έχει προσλάβει εκρηκτικές διαστάσεις κυρίως στα social media αφού είναι πραγματικά απίστευτα τα όσα διαδίδονται και μάλιστα επωνύμως από χρήστες του διαδικτύου.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι κ.κ. Στέλιος Αλεξανδρής και Ευη Αρνιθενού, πρόκειται να υποβάλουν αρμοδίως λίστα ονομάτων ατόμων που τους έχουν προσεγγίσει ή και έχουν γράψει σχετικώς δημόσια προκειμένου να εξεταστούν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που θα διενεργηθεί.

 Πηγή: www.dimokratiki.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις