Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ρόδος:”Μου ζήτησε να τη βιντεοσκοπήσω γυμνή, με αντάλλαγμα να διαγράψω τις φίλες μου”!

Ρόδος:”Μου ζήτησε να τη βιντεοσκοπήσω γυμνή, με αντάλλαγμα να διαγράψω τις φίλες μου”!

Στα δικαστήρια οδηγήθηκαν ο 23χρονος και η 16χρονη πρώην φίλη του – Η ανήλικη έκανε λόγο για εκβιασμό που ξεκίνησε όταν του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους…

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε χθες (05-11-2012) από το αυτόφωρο μονομελές Πρωτοδικείο του νησιού, που συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, ένας 23χρονος από την περιοχή του Αγίου Νικολάου, που κρίθηκε ένοχος για την εκβίαση ανήλικης, πρώην συντρόφου του.

Ο 23χρονος καταγγέλθηκε από την 16χρονη μαθήτρια και την μητέρα της, την 31η Οκτωβρίου για εκβίαση με τη χρήση γυμνών της φωτογραφιών στο διαδίκτυο. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Χθες ενώπιον του δικαστηρίου, ήταν σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ιδιαίτερα προκλητικός. Ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη σε ηλικία 15 ετών, του ζήτησε να μαγνητοσκοπήσει τις πρώτες ερωτικές τους συνευρέσεις, προκειμένου να σβήσει από το κινητό του τηλέφωνο τις φίλες που είχε αποθηκεύσει από το διαδίκτυο.

Ο 23χρονος ομολόγησε εξάλλου, ότι είχε λάβει μεγάλα χρηματικά ποσά από την ανήλικη για να αντιμετωπίσει προσωπικές του ανάγκες και ότι πράγματι την εκβίασε ότι θα αναρτούσε στο facebook γυμνές φωτογραφίες και βίντεο. ”Τώρα το έχω μετανιώσει” φέρεται να είπε στην απολογία του.

Η ανήλικη από την πλευρά της, υποστήριξε ότι το καλοκαίρι του 2011 έπεσε στην παγίδα του 23χρονου, που της ζήτησε να την τραβήξει γυμνή με το κινητό του, για να την θυμάται. Τον Σεπτέμβριο του 2012 του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και τότε όπως είπε ξεκίνησαν οι εκβιασμοί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη:Σκηνές αρχαίας τραγωδίας για τον θάνατο βρέφους,μετά από επέμβαση ρουτίνας! 

Τρίκαλα:Στην Ελλάδα… φουκαράς, στην Ελβετία πλούσιος – Έβγαλε στο εξωτερικό 500.000€!

Αχαϊα:Πόσο πρέπει να πληρώσει κανείς,για να ακούσει διάλεξη του Γ.Παπανδρέου;

Κρήτη: Η απάντηση της αστυνομίας στις καταγγελίες του Νεοζηλανδού που προκάλεσαν σάλο!

Ηλεία: Ο εθνικός μας τροχονόμος,αποκαλύπτεται… – Δείτε φωτό!

Έλληνας επιχειρηματίας χτίζει τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής της Ευρώπης!

Πύργος: Οι εραστές της ασθενούς ήρθαν στα χέρια, μπροστά στον σύζυγό της!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε