Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρόδος:”Όταν μας είδαν να φτάνουμε στη λαϊκή εγκατέλειψαν τους πάγκους τους”!

Ρόδος:”Όταν μας είδαν να φτάνουμε στη λαϊκή εγκατέλειψαν τους πάγκους τους”!

Στελέχη της Χρυσής Αυγής, περιγράφουν την επίσκεψή τους, σε λαϊκή αγορά του νησιού…

Την λαϊκή αγορά στον Aγιο Δημήτριο επισκέφθηκαν το περασμένο Σαββάτο (13-10-2012) στελέχη της Χρυσής Αυγής για να ενημερώσουν τον κόσμο αναφορικά με τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή. Η παρουσία τους – σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδέσμου – προκάλεσε.. πανικό στις τάξεις αλλοδαπών μικροπωλητών που υπήρχαν στον χώρο της λαϊκής αγοράς, οι οποίοι παράτησαν τους πάγκους και έφυγαν.

Ειδικότερα η «Χρυσή Αυγή Ρόδου» σε ανακοίνωσή της, αναφέρει τα εξής:
«Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Ρόδου επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου 13.10.2012 τη λαϊκή αγορά, προκειμένου να διανείμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό του Κινήματος σχετικά με το επίκαιρο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και τη δημιουργία κέντρων “τουρισμού”-φιλοξενίας λαθρομεταναστών στη Ρόδο. Η υποδοχή από τους παρευρισκόμενους. εμπόρους, αγρότες και καταναλωτές ήταν θερμή και με ικανοποίηση άκουσαν τις θέσεις μας.

Οι ίδιοι οι παρευρισκόμενοι αναφέρθηκαν στην ολοένα και περισσότερο αυξανόμενη εγκληματικότητα είτε των Πακιστανών είτε των Ρομά που έχουν δημιουργήσει καταυλισμούς σε περιοχές της πόλης της Ρόδου, με την ανοχή των αρχών και της αστυνομίας. Κάποιοι πάγκοι προϊόντων παρεμπορίου που υπήρχαν στη λαϊκή παρέμειναν χωρίς τους “πωλητές”, οι οποίοι πρέπει να ήταν Ασιάτες ή Αφρικανοί λαθρομετανάστες και οι οποίοι, όταν είδαν από μακρυά το κλιμάκιό μας με τις μαύρες μπλούζες και τις ελληνικές σημαίες, εγκατέλειψαν τα πόστα και τους πάγκους τους”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάτρα: Έκανε μαύρη στο ξύλο την ιδιοκτήτρια της καντίνας-Δείτε βίντεο!

Αχαϊα: Αστυνομικός επέστρεψε στο σπίτι του και…του κόπηκαν τα πόδια!

Κρήτη:Έτσι…συγχωρέσαμε τον δημοσιογράφο του Spiegel – Δείτε βίντεο!

Κρήτη: Η γενιά των iPhone συνεχίζει την παράδοση – Το δυσεύρετο ”τυρί της τρύπας”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε