Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σάμος: Κακόγουστη φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε αεροπλάνο!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Μεγάλη αναστάτωση στο αεροδρόμιο του νησιού, μετά από τηλεφώνημα για βόμβα – Οι επιβάτες είχαν μπει στο αεροσκάφος και πήραν εντολή να βγουν…

Το τηλεφώνημα για βόμβα στο αεροδρόμιο της Σάμου έγινε πριν από την αναχώρηση της πτήσης 755 της Olympic Air με προορισμό την Αθήνα.

Λίγο πριν από την πτήση που θα αναχωρούσε στις 16:45 τηλεφώνησε άγνωστος λέγοντας ότι υπάρχει βόμβα στο αεροπλάνο. Το σκάφος εκκενώθηκε αμέσως, ενώ πλήρωμα, επιβάτες και εργαζόμενοι του αερολιμένα απομακρύνθηκαν από τον χώρο του κτιρίου προκειμένου αυτός να ελεγχθεί από τους ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς.

Έπειτα από μία ώρα οι επιβάτες μπήκαν στην αίθουσα του αεροδρομίου προκειμένου να ελέγξουν και τις αποσκευές τους. Τελικά βρέθηκε μία βαλίτσα τυλιγμένη με ειδική ταινία της Aegean η οποία ήταν ασυνόδευτη. Λίγο μετά τις 20.00 ανακοινώθηκε δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο ούτε στην βαλίστα, ούτε στο αεροπλάνο και συνεπώς, επρόκειτο για κακόγουστη φάρσα.

Λόγω της διαδικασίας της έρευνας, η πτήση 755 της Olympic Air με προορισμό την Αθήνα αναβλήθηκε για αύριο το πρωί στις 07.00

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε