Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σάμος: Οι δολοφόνοι του Μίμη Ζουγανέλη αντιμέτωποι με συγγενείς του!

Σάμος: Οι δολοφόνοι του Μίμη Ζουγανέλη αντιμέτωποι με συγγενείς του!

Αναβιώνει στα δικαστήρια η στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία της Μυκόνου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο – Διακόπηκε για 4 ώρες η δίκη…

Την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας της πολύκροτης υπόθεσης της δολοφονίας του Μίμη Ζουγανέλη, επιχειρηματία από τη Μύκονο, κήρυξαν νωρίτερα οι δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Σάμου.

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, βρίσκονται η 28χρονη Πολωνή χορεύτρια η οποία διατηρούσε τριετή σχέση με το θύμα και οι δύο ομοεθνείς συνεργοί της. Στην απέναντι πλευρά, της πολιτικής αγωγής, βρίσκονται οι συγγενείς του 73χρονου επιχειρηματία.

Η δίκη διεκόπη για 4 ώρες προκειμένου να ενημερωθούν για τη δικογραφία οι δύο δικηγόροι που διορίστηκαν αυτεπάγγελτα για την υπεράσπιση των κατηγορουμένων. Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο θα αναβιώσει στις δικαστικές αίθουσες με τους βασικούς πρωταγωνιστές και θα ακουστούν για πρώτη φορά οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το σχέδιο εξόντωσης του επιχειρηματία και της αρπαγής 1.050.000 ευρώ μέσα από την πολυτελή του κατοικία στη Μύκονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Βρέθηκαν στοιχεία-φωτιά για τους δολοφόνους του Δ. Ζουγανέλη

Αυτή είναι η πολωνέζα χορεύτρια που φέρεται να δολοφονήσε τον Δ. Ζουγανέλη

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε