Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σάμος: Προσπαθούσαν να ”ξεμπλοκάρουν” το πλοίο με μία νεκροφόρα!

ΦΩΤΟ από samiakignomi.gr
ΦΩΤΟ από samiakignomi.gr

Περισσότεροι από 1.000 Σαμιώτες κατέλαβαν τον καταπέλτη του πλοίου Ιεράπετρα, διαμαρτυρόμενοι για τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού και καθυστερώντας τον απόπλου του, από το λιμάνι του Βαθέος.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα (18-12-2011) κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των κατοίκων της Σάμου. Από την αρχή της συγκέντρωσης οι υπεύθυνοι του πληρώματος του πλοίου ”Ιεράπετρα”, είχαν τοποθετήσει στον καταπέλτη του πλοίου, την νεκροφόρα μαζί με την άτυχη νεκρή γυναίκα (στο φέρετρο), από τον Εύδηλο της Ικαρίας.

Κατά τον προχθεσινό αποκλεισμό στο λιμάνι του Ευδήλου και του Αγίου Κηρύκου δεν μπόρεσε να προσεγγίσει εκεί και έτσι είχε φτάσει στη Σάμο, με σκοπό να ξαναγυρίσει πίσω κατά την επιστροφή στην Ικαρία.

Αυτή η κίνηση των εργαζομένων του πλοίου είχε ως στόχο να δημιουργήσει δίλημμα στους συγκεντρωμένους ώστε να επιτρέψουν στο πλοίο να φύγει, όμως αυτό όξυνε περισσότερο τα πνεύματα και μετά από πολλές διαμαρτυρίες και αφού πέρασε μία ώρα περίπου, το απομάκρυναν βάζοντας το αυτοκίνητο σε άλλο σημείο του γκαράζ ώστε να μην είναι ορατό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Δεν άφησαν το ”Ιεράπετρα” να δέσει στην Ικαρία – Ταλαιπωρία για 358 επιβάτες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε