Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σαντορίνη: Ο γάμος υπερπαραγωγή με τους εκλεκτούς καλεσμένους – Γαμπρός και νύφη σε πελάγη ευτυχίας [pics]

Σαντορίνη

Επέλεξαν τη Σαντορίνη για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους και τα πάντα ήταν προσεγμένα στη λεπτομέρεια. Γαμπρός και νύφη έλαμπαν μπροστά στους καλεσμένους τους…

Ο γάμος στη Σαντορίνη έγινε θέμα συζήτησης τόσο στο νησί όσο και στα social media, όπου ανέβηκαν εικόνες. Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Έπαρχος Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου για να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Ηλία Λιγνό. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής στην Σαντορίνη, απο νωρίς χθες το απόγευμα είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, προκειμένου να ευχηθεί στο ζευγάρι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι πάντρεψε ο πρώην Υπουργός και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, με τον οποίο τους συνδέει μακροχρόνια φιλία, καθώς και οι γνωστοί επιχειρηματίες και θείοι του ζευγαριού Αρτέμης και Μαρία Δακουτρού. Ανάμεσα στους καλεσμένους, πολιτικοί, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες αλλά και πλήθος κόσμου που θέλησε να τους ευχηθεί.

Ακολούθησε cocktail party στους εντυπωσιακούς χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Ντομάτας, στην Βλυχάδα, με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή Τριαντάφυλλο.

Εικόνες από το γάμο στη Σαντορίνη

Σαντορίνη Σαντορίνη Σαντορίνη Σαντορίνη Σαντορίνη Σαντορίνη

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις