Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σεισμός τώρα στα Δωδεκάνησα – 4,5 Ρίχτερ ταρακούνησαν την Κω!

Σεισμός τώρα στα Δωδεκάνησα – 4,5 Ρίχτερ ταρακούνησαν την Κω!

– Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιομέτρων και προκάλεσε αναστάτωση
– Το μέγεθός του ήταν 4,5 Ρίχτερ και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρη την Κω
– “Η δόνηση έγινε αισθητή στο νησί. Ήταν δυνατός ο σεισμός” λέει κάτοικος της περιοχής
– Τι έδειξε η πρώτη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 12.36 με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 36 χιλιόμετρα ανατολικά από την Κω. Το μέγεθός του ήταν 4,5 Ρίχτερ σύμφωνα με την πρώτη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Κω, χωρίς ευτυχώς να έχουν αναφερθεί ζημιές και τραυματισμοί. Το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 10 χιλιόμετρα.

Οι σεισμολόγοι παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξη του φαινομένου. “Ο σεισμός ήταν δυνατός και έγινε αισθητός σε ολόκληρο το νησί” ανέφερε στο NewsIt.gr κάτοικος της περιοχής.

Ο χάρτης του σεισμού που ταρακούνησε την Κω

Το newsit.gr παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και σας ενημερώνει άμεσα για όποια νεώτερη πληροφορία με διαρκή ροή ειδήσεων. Σε νεώτερες αναρτήσεις περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Η ενημέρωση από το newsit.gr σε όλα τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας γίνεται με ταχύτητα, πληρότητα και εγκυρότητα, με στόχο την αξιόπιστη μετάδοση πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου που παρακολουθούν τις ειδήσεις για τις ελληνικές και διεθνεις εξελίξεις.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις