Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σέρρες: Εστιατόρια, ψητοπωλεία και καφετέριες ”νεκρώνουν” την πόλη…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

«Λουκέτο» στα καταστήματά τους έβαλαν από το πρωί και για 24 ώρες τα μέλη της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων νομού Σερρών αντιδρώντας στην αύξηση του ΦΠΑ στο 23%.

Η απεργία ήταν καθολική σε όλο τον νομό. Εστιατόρια, ψητοπωλεία, καφέ-μπαρ, πιτσαρίες, ψαροταβέρνες, σνακ-μπαρ , μπουγατσατζίδικα…, θα παραμείνουν κλειστά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το πρωί, οι ιδιοκτήτες τους πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στη Α’Δ.Ο.Υ. Σερρών για δύο ώρες.

Αμέσως μετά ακολούθησε ειρηνική πορεία στην κεντρική οδό της πόλης των Σερρών με κατεύθυνση προς το διοικητήριο όπου εκπρόσωποι της Ένωσης Εστιατόρων του νομού παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτίας στον αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη και κατόπιν στον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, Βασίλη Παπαβασιλείου.

«Είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε και να εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μας διαμαρτυρόμενοι για το άδικο και συνάμα παράλογο νέο φορολογικό μέτρο της κυβέρνησης που οδηγεί στην καταρράκωση του επαγγέλματός μας», υποστηρίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών, Παρασκευάς Καρακάρας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε