Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σέρρες: Κράτησαν στη ζωή τραυματισμένο και άρρωστο λύκο – Δείτε φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει στη ζωή έναν τραυματισμένο και άρρωστο λύκο καταβάλει ο ”Αρκτούρος”, που  ενημερώθηκε από τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης για έναν ταλαιπωρημένο και αδύναμο ζώο στο χωριό Βαμβακόφυτο Σερρών.

Ο λύκος, παραδόθηκε στην Ομάδα Άμεσης Επέμβασης για την Άγρια Ζωή του Αρκτούρου, η οποία τον μετέφερε στο Νοσοκομείο ζώων της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ όπου και παρέμεινε δύο ημέρες για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις καθώς ο λύκος ηλικίας, 3-4 ετών,παρουσίαζε αδυναμία, κατάπτωση, πυρετό και σοβαρή αφυδάτωση.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά από εργαστηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά βλήματα πυροβόλου όπλου σε διάφορα σημεία του σώματος (παλιά τραύματα) καθώς επίσης ότι έπασχε από διροφιλαρίωση (νόσο συχνή και στους σκύλους που διαβιώνουν κοντά σε υγροτόπους της Βόρειας Ελλάδας).

Άμεσα πραγματοποιήθηκε η κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση για τη σταθεροποίηση της κατάστασης του ζώου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Κτηνιατρικό Σταθμό Άγριας Ζωής του Αρκτούρου για συνεχή παρακολούθηση και αποθεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Γιάννενα:Ο εφιάλτης της σερβιτόρας, ξεκινούσε όταν τελείωνε η δουλειά της!

Αχαϊα: Οι… ιδιαίτερες προτιμήσεις της πεθεράς διέλυσαν τον αρραβώνα!

Ηράκλειο:”Θα πληρώσουν και τα μωρά κοπέλια αν γυρίσει ο δολοφόνος”!

Λάρισα:Πνίγηκε όπως έτρωγε και η σορός του, ”ταξίδευε” στους δρόμους για 3 μέρες! 

Εύβοια: Βούτηξε για τη θάλασσα και έπεσε στα βράχια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε