Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σφακιά: Θρίλερ για τη διάσωση επιχειρηματία – Το καρδιακό επεισόδιο στο κυνήγι και οι εκκλήσεις για βοήθεια!

Σφακιά

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ στα Σφακιά. Ο επιχειρηματίας κυνηγός κατέρρευσε στο κυνήγι. Αγωνιούν οι στενοί του συγγενείς…

Η συνδρομή ελικοπτέρου ζητήθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί ο 55χρονος κυνηγός από την Ανώπολη Σφακίων και πιο συγκεκριμένα από την δύσβατη περιοχή “Κακόβολη”, στο νοσοκομείο. Ο 55χρονος το πρωί είχε πάει για κυνήγι μαζί με ένα ακόμη φίλο του όταν ξαφνικά παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πριν από λίγη ώρα κατάφεραν να φθάσουν στο σημείο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Ανώπολης Σφακίων με 4 άνδρες αλλά και άνδρες από την Π.Υ Βρυσών που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος, ο οποίος είναι γνωστός Χανιώτης επιχειρηματίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Ωστόσο στο σημείο που βρίσκεται ο άνδρας χρειαζόταν αρκετή ώρα περπάτημα προκειμένου να φθάσουν οι διασώστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή του στο πλησιέστερο νοσοκομείο αλλά ελικόπτερο, δεν απογειώνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ο διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Περιφέρεια Κρήτης παρενέβη προκειμένου να μεταβεί άμεσα εναέρια βοήθεια στο σημείο, ωστόσο από το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στην Αθήνα κωλυσιεργούν με αποτέλεσμα να παίζεται κορώνα γράμματα η ζωή του άτυχου ανθρώπου.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από το κέντρο επιχειρήσεων, το συμβάν βρίσκεται στην διαδικασία ενεργοποίησης του μηχανισμού με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Πηγή: ekriti.gr, flashnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις