Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σκότωσε τον σκύλο του φίλου του μπροστά στα μάτια του

Σκότωσε τον σκύλο του φίλου του μπροστά στα μάτια του

Το αθώο ζώο έπεσε θύμα των διαφορών δύο πρώην φίλων που έγιναν εχθροί…

Είχαν διαφορές που τους χώρισαν και ο ένας για να εκδικηθεί τον άλλον, αποφάσισε να του σκοτώσει το σκυλί.

“Είμαστε μια ομάδα από 14 άτομα”, είπε ο ιδιοκτήτης του κυνηγόσκυλου στο www.iliapress.gr. “Κυνηγάμε αγριογούρουνα και το σκυλί το είχαμε αγοράσει 14.000 ευρώ, βάζοντας όλοι το μερτικό μας. Προχθές είχαμε πάει, όλη η ομάδα, σε μια τοποθεσία ανάμεσα στα χωριά της Ζαχάρως Κοστομέρα και Μηλέα. Κάποια στιγμή το σκυλί μας έβγαλε ένα γουρούνι και κυνηγώντας το απομακρύνθηκε. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια άλλη ομάδα από 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και αυτός που έχουμε διαφορές. Αυτός, όταν είδε το σκυλί, σήκωσε το όπλο του, το πυροβόλησε και το σκότωσε μπροστά στα μάτια μου, πριν προλάβω να κάνω κάτι! Κατόπιν έφυγε τρέχοντας και χάθηκε. Καλέσαμε τη θηροφυλακή και την Αστυνομία και στο Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως, που πήγαμε αργότερα, υποβάλαμε μηνύσεις”.

Ο δράστης αργά το βράδυ της Κυριακής παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Ζαχάρως, όπου και κρατήθηκε, την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Πύργου για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Είναι από τις περιπτώσεις που η εκδίκηση οδηγεί σε ακραίες πράξεις. Το χειρότερο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι το θύμα δεν έφταιξε σε τίποτα. Δεν θα μπορούσε να φταίει εξάλλου…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε