Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία με 4 τραυματίες – Φωτό

ΦΩΤΟ από LamiaReport
ΦΩΤΟ από LamiaReport

Ένας 81χρονος οδηγός παραβίασε σηματοδότη στη διασταύρωση Σερδάρη, με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή σύγκρουση με άλλο Ι.Χ. και να τραυματιστούν 4 άτομα, μεταξύ των οποίων και δυο μικρά παιδιά, 2,5 και 4,5 ετών αντίστοιχα.

Οπως γράφει το LamiaReport ο 38χρονος Λαμιώτης, οδηγός του Saab, πήγαινε με την οικογένειά του από Λαμία για Καμένα Βούρλα. Στα φανάρια, από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν το Honda με οδηγό τον 81χρονο και συνοδηγό τη σύζυγό του.

φωτό από LamiaReport

Ο ηλικιωμένος οδηγός επιχείρησε να στρίψει αριστερά για να βγει στον παράδρομο της εθνικής, χωρίς να αντιληφθεί προφανώς τον σηματοδότη στον οποίο περίμενε κι άλλο αυτοκίνητο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τα 2 κοριτσάκια του 38χρονου και η σύζυγός του, καθώς και η ηλικιωμένη σύζυγός του 81χρονου.

φωτό από LamiaReport

Και οι 4 τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Π.Υ. και της 7ης ΕΜΑΚ για να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες και να καθαριστεί το οδόστρωμα, αφού κάτω από το ένα αυτοκίνητο είχε σφηνώσει ο σηματοδότης που είχε γκρεμιστεί.

φωτό από LamiaReport

Η κατάσταση των τραυματιών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ενώ η τροχαία Λαμίας εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

φωτό από LamiaReport

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε