Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σπέτσες: Οι διακοπές του Άλκη Δαυίδ χωρίς την σύζυγό του – Στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Διακοπές στις Σπέτσες με τους γιους του κάνει ο Αλκης Δαυίδ. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας, που συχνά πυκνά αναστατώνει τα social media με τις αναρτήσεις του…

βρίσκεται στο ελληνικό νησί από τα μέσα Ιουνίου παρέα με τον Νίκο και τον Τίνο, χωρίς τη σέξι σύζυγό του Τζένιφερ Στάνο. Η απουσία της, ωστόσο, τόσο από το πλευρό του όσο και από τα post του στο Instagram έχει «γεννήσει» απορίες. Μάλιστα, η 32χρονη ξεκουράζεται σόλο στην Κόστα Ρίκα, απ’ όπου ανεβάζει μοναχικές φωτογραφίες.

Ο 49χρονος Αλκης, γιος του αείμνηστου Κύπριου μεγιστάνα Ανδρέα Δαυίδ, διαμένει στο ονειρικό κτήμα του στις Σπέτσες, το οποίο βρίσκεται στη θάλασσα. Ο ίδιος απολαμβάνει βουτιές στην πισίνα της εξοχικής κατοικίας του με τα ρούχα (!) και ηλιοθεραπεία με τα σκυλιά του, τα οποία λατρεύει. Οσο για τα πιτσιρίκια του; Μαθαίνουν κολύμπι στην πισίνα με δάσκαλο τον μπαμπά, κάνουν μεσημεριανές σιέστες στο king size κρεβάτι του Αλκη και παίζουν ασταμάτητα.

Η Τζένιφερ, σε ανάρτησή της πριν από την αναχώρησή τους, έγραφε πόσο θα της λείψουν, αφού είναι η πρώτη φορά που κάνουν διακοπές στην Ελλάδα μόνο με τον μπαμπά τους. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2016 το ζευγάρι είχε διαψεύσει πως ο γάμος του περνούσε κρίση, εξαιτίας μάλιστα τρίτου προσώπου. Ωστόσο, χωρίς να έχει γίνει ντόρος στα media, οι δυο τους αποφάσισαν να απομακρυνθούν όσο πιο ήσυχα και διακριτικά μπορούσαν. Η Τζένιφερ, μάλιστα, έβγαλε «στο σφυρί» παπούτσια, τσάντες και ρούχα της, μέσω της σελίδας της στο facebook, ενώ ξεκίνησε να γυμνάζεται συστηματικά και να κάνει υγιεινή διατροφή.

Πηγή: espressonews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε