Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Στερεά Ελλάδα: Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους – Δειτε φωτογραφίες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πραγματική μάχη με το χιονιά δίνουν αυτή την ώρα στην εθνική οδό οι άνδρες της τροχαίας αυτοκινητοδρόμων και το προσωπικό της πολιτικής προστασίας για να κρατήσουν ανοιχτό το εθνικό οδικό δίκτυο.

Πάνω από την περιφέρεια της Στερεάς βρίσκεται ο χιονιάς. Η πόλη της Λαμίας έχει σκεπαστεί από το χιόνι. Προσοχή λόγω παγετού χρειάζεται στον δρόμο προς το ΤΕΙ Λαμίας, μέχρι την γέφυρα του Κόμματος, όπως επίσης και στην Λεωφόρο Καλυβίων.

Τα μηχανήματα του δήμου Λαμίας όλο το βράδυ και μέχρι αυτή την ώρα ρίχνουν αλάτι σε δρόμους, που παρουσιάζουν προβλήματα. Αυτή την ώρα έντονη χιονόπτωση επικρατεί σε όλο τον δήμο Λοκρών και τον Μπράλλο στο 5ο χλμ. Τέσσερα μηχανήματα της περιφέρειας είναι στο σημείο, όπου καθαρίζουν και ρίχνουν αλάτι.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απαραίτητες οι αντιολυσθητικές αλυσίδες, όπως επίσης και στον δρόμο Λαμίας Καρπενησίου από Μακρακώμη και πάνω. Καθαρός είναι ο δρόμος για τον Δομοκό.Τους 40 πόντους φθάνει το χιόνι στα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λόγω της κακοκαιρίας, πολλά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και σε πολλά θα χτυπήσει το κουδούνι αργότερα. Διαβάστε αναλυτικά:

Φθιώτιδα:

Τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά στην πόλη της Λαμίας θα ανοίξουν μετά τις 10:00, ενώ τα γυμνάσια και τα λύκεια θα λειτουργήσουν κανονικά. Kλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Υπάτη.
– Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας.
– Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Λοκρών.
 -Κλειστά τα δημοτικά και νηπιαγωγεία Αχινού και Καραβομύλου
 -Κλειστά τα σχολεία στην Πελασγία
– Επίσης δεν θα λειτουργήσει το σχολείο του Τυμφρηστού ενώ τα υπόλοιπα σχολεία του δήμου Μακρακώμης θα ανοίξουν μετά τις 10:00 με ευθύνη των διευθυντών τους.

Ευρυτανία:

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη τα σχολεία στον δήμο Καρπενησίου ενώ ανοιχτά θα είναι όλα τα σχολεία τουλάχιστον με την μέχρι τώρα ενημέρωση τα σχολεία στον δήμο Αγράφων.

Βοιωτία:
Στην δήμο της Θήβας κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία σε: Λουτουφί, Μελισσοχώρι, Πλαταιές, Καπαρέλι και Λεύκτρα εξαιτίας χιονόπτωσης και παγετού. Μία ώρα αργότερα, στις 9:30 θα ανοίξουν τα σχολεία σε: Ελλοπία, Ξηρονομή, Δομβραίνα, Δίσβη, Χώστια και Βάγια.Τα σχολεία στην πόλη της Θήβας θα παραμείνουν ανοιχτά.

Φωκίδα: Κλειστά τα σχολεία στη Γραβιά και το Πολύδροσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Στο έλεος του χιονιά όλη η χώρα – Κλειστοί δρόμοι από χιόνι και πάγο στην Αθήνα – Αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία στη βόρεια Ελλάδα

Θάσος: Έμειναν για 10 ώρες εγκλωβισμένοι στο πλοίο -Το ταξίδι της απόλυτης ταλαιπωρίας!

Κρήτη: Στην ”κατάψυξη” με δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Ξάνθη: Χωρίς ρεύμα από νωρίς το πρωί – Προβλήματα από την κακοκαιρία


Εύβοια: Το ‘στρωσε και μέσα στη Χαλκίδα – Δείτε φωτογραφίες!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε