Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Ξεκληρίστηκε οικογένεια! Πέθανε και η παπαδιά μετά τον παπά και τον γιο τους στο τροχαίο! [pics, vid]

Φθιώτιδα: Ξεκληρίστηκε οικογένεια! Πέθανε και η παπαδιά μετά τον παπά και τον γιο τους στο τροχαίο! [pics, vid]
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο εμπλέκονται τέσσερα αυτοκίνητα, έγινε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς.

Στο μοιραίο ασημί αυτοκίνητο επέβαινε η οικογένεια του ιερέα από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας. Οδηγός ήταν ο 55χρονος γιος του που ήταν εκπαιδευτικός. Στη θέση του συνοδηγού ήταν ο 84χρονος ιερέας και πατέρας του, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν η παπαδιά ηλικίας 82 ετών.

Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας σκοτώθηκαν επί τόπου ο γιος και ο πατέρας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Κ.Υ. Στυλίδας η παπαδιά, η οποία απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες, πλήρωμα του ΕΚΑΒ και διερχόμενους οδηγούς. Η άτυχη γυναίκα όμως, λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Πως έγινε το κακό

Το τελικό πόρισμα για το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο φυσικά θα το βγάλει η αστυνομία που διενεργεί προανακριση και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες.

Ωστόσο σύμφωνα με το LamiaReport, ο οδηγός ενός μπλε αγροτικού, που κινούταν προς Ράχες, αρχικά έβγαλε φλας και επιχείρησε να στρίψει. Την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι το μετάνοιωσε και βγήκε πάλι δεξιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου που ακολουθούσε να αιφνιδιαστεί. Για να τον αποφύγει βγήκε στο αντίθετο ρεύμα πέφτοντας με δύναμη πάνω στο απορριμματοφόρο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου περίμενε να βγει στην παλαιά εθνική οδό.

 

Οι μαρτυρίες που θα ακούσετε στο βίντεο είναι από τους δυο εμπλεκόμενους οδηγούς. Ο πρώτος περιγράφει αυτό που είδε περιμένοντας να βγει στην εθνική οδό, ενώ ο οδηγός του μπλε αγροτικού αρνείται ότι πήγε να στρίψει αριστερά και δηλώνει ότι κινούταν κανονικά δεξιά στην άκρη του δρόμου.

Πηγή: LamiaReport

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις