Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Λαμία: Επιχείρηση – σκούπα σε σπίτι ρακοσυλλέκτριας [pics]

Λαμία: Επιχείρηση – σκούπα σε σπίτι ρακοσυλλέκτριας [pics]
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Σε σπίτι που εξελισσόταν σε εστία μόλυνσης, επενέβη συνεργείο με εργάτες καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων το πρωί, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη.

Γείτονες ειδοποίησαν τις αρχές για το σπίτι που απειλούσε τη δημόσια υγεία και ανήκε σε ηλικιωμένη ρακοσυλλέκτρια. Μερικούς μήνες νωρίτερα, πάλι η γειτονιά είχε ενδιαφερθεί για τη μεταφορά της ιδιοκτήτριας του σπιτιού στο γηροκομείο, καθώς ήταν άρρωστη και έχρηζε ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας. Τελικά η ηλικιωμένη δεν τα κατάφερε και απεβίωσε, όμως πίσω της έμεινε το σπίτι το οποίο ανέκαθεν παρουσίαζε υγειονομικό ενδιαφέρον.

Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και σήμερα με εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρη Λακαφώση, επενέβη συνεργείο του Δήμου παρουσία Δικαστικού και φυσικά της αστυνομίας.

Αυτό που αντίκρισαν οι υπάλληλοι του Δήμου ήταν τραγικό, όπως βλέπετε και στις χαρακτηριστικές εικόνες από την επιχείρηση καθαρισμού.

 

 

 

“Ευχαριστούμε όσους ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν να μπει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση. Μπορούμε επιτέλους να ανοίγουμε τα παραθυρά μας στη γειτονιά”, είπε με ανακούφιση στο LamiaReport, ένας από τους γείτονες που παρακολούθησε την “επιχείρηση – σκούπα”.

Πηγή: LamiaReport

 

 

Στερεά Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις