Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στη Ρόδο ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood Mike Mitchell

Στη φωτογραφία
Στη φωτογραφία, ο Mike Mitchell στην μαρίνα της Ρόδου με τον πράκτορα Σταύρο Ροδίτη

Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood Mike Mitchell βρίσκεται από την Δευτέρα στη Ρόδο για τις διακοπές του, όπως κάνει σχεδόν κάθε χρόνο.

Ο γνωστός από την συμμετοχή του στις ταινίες «Μονομάχος» και «Braveheart», έρχεται τακτικά στο νησί μας, που αποτελεί έναν από τους αγαπημένους του προορισμούς, όπως και η Σύμη.

Ο Mike Mitchell, ξεκίνησε την κινηματογραφική του καριέρα το 1994 και έχει λάβει μέρος σε πολλές γνωστές ταινίες που σημείωσαν μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες σε όλο τον κόσμο.

Ο γνωστός ηθοποιός, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την Ρόδο, την οποία προτιμά για τις διακοπές του, αποδεικνύοντας ότι το νησί μπορεί να προσφέρει πολλά στους επισκέπτες και να κάνει την διαφορά, έξω και πέρα από το σύστημα all inclusive.

Ο Mike Mitchell ασχολείται με το bodybuilding και έχει αναδειχθεί 5 φορές Masters Mr World και 2 φορές Mr Universe (World Fitness Federation).

Τιμήθηκε το 2005 στην Ιταλία με το Διεθνές Βραβείο Grimek για εξαιρετική συμβολή στον αθλητισμό. Ακολούθησε πλήθος άλλων βραβείων.

Το 2010 του δόθηκε η υψηλότερη τιμή στο WFF, μια θέση στην αίθουσα της φήμης και το διάσημο βραβείο «Living Legend». Ως εξειδικευμένος Yacht Skipper, ο Mike ανταγωνίζεται τακτικά στο δικό του σκάφος, στα Διεθνή Regattas γύρω από τη Μεσόγειο.

Τα αγαπημένα του νησιά η Ρόδος και η Σύμη, τα οποία επισκέπτεται συχνά.

πηγή: dimokratiki

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε