Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Συγκεντρώσεις και πορείες και στη Θεσσαλονίκη – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το thousandnews.gr
ΦΩΤΟ από το thousandnews.gr

Συλλαλητήριο κατά της “τιμωρικής πολιτικής των τροϊκανών και της κυβέρνησης”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, διοργάνωσε το μεσημέρι, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσσαλονίκης κάλεσε το λαό της πόλης να συμμετέχει μαζικά στο συλλαλητήριο “υποδοχής” της γεραμανίδας Καγκελαρίου στη μία το μεσημέρι στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους στο άγαλμα του Βενιζέλου, ήταν και ο ξυπόλυτος διαδηλωτής με το πλακάτ σε μορφή σταυρού “Ξύπνα Ελλάς”.

ΦΩΤΟ από το thousandnews.gr

Νωρίτερα ο συγκεκριμένος άνδρας, που είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ, είχε βγει ξυπόλυτος στη Λεωφόρο Β.
ασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη, κρατώντας το συγκεκριμένο πλακάτ και έκανε πορεία διαμαρτυρίας στη λεωφοριολωρίδα προσπαθώντας να αφυπνίσει και τους υπόλοιπους να βγουν στους δρόμους.

Περίπου 600 άτομα συμμετείχαν στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με κατάληξη το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Άλλη μια χαρακτηριστική φιγούρα, είναι ο ηλικιωμένος άδρας που κρατάει ένα φανάρι και ένα πλακάτ με το το σύνθημα: Οι μνηστήρες της εξουσίας εξαθλιώνουν και δολοφονούν τον λαό μας.

” Οι διαδηλωτες φωνάζουν: “Για να μην τα λέμε τζάμπα, αρχηγό μας έχουμε το γέρο με την λάμπα”…

ΦΩΤΟ από το thousandnews.gr

Στις 17:00 Κινήσεις Πολιτών της πόλης, θα συγκεντρωθούν στο Λευκό Πύργο και θα κάνουν πορεία προς το Γερμανικό Προξενείο.

Στις 17:30 το απόγευμα διοργανώνουν συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο και πορεία προς το προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», οι «Σπίθες» και άλλες πολιτικές κινήσεις. Στις 18:30 μμ καλούν σε συγκέντρωση στην Καμάρα και τα πρωτοβάθμια σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Στις 19:00 το ΠΑΜΕ, διοργανώνει συλλαλητήριο στο άγαλμα Βενιζέλου.

Διαβάστε ακόμα:

Έκαψαν ναζιστικές σημαίες στο φράχτη – Γεμάτο κόσμο το Σύνταγμα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε