Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Σύμη: Νεκρός 21χρονος φαντάρος από μηνιγγίτιδα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Ρόδου,τόπο καταγωγής του άτυχου στρατιώτη, καθώς φίλοι του κάνουν λόγο για μοιραίες παραλείψεις και τραγική ολιγωρία..

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα” ο στρατιώτης Ο.Π., 21 ετών έπεσε πριν από δύο εβδομάδες από το κρεβάτι στο θάλαμό του και χτύπησε στο κεφάλι.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στην Ρόδο με καθυστέρηση δύο ημερών και επί μία εβδομάδα δεν του γινόταν διάγνωση ούτε από τους στρατιωτικούς γιατρούς ούτε από το Νοσοκομείο της Ρόδου, παρά τον πυρετό, τους πονοκεφάλους και τα άλλα συμπτώματα που είχε.

Τελικά, την περασμένη Κυριακή διαγνώστηκε μικροβιακή μηνιγγίτιδα και μετά από ενέργειες συγγενών και φίλων διακομίστηκε την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα, στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση και την Παρασκευή ανακοινώθηκε στους γονείς του ότι ο 21χρονος φαντάρος ήταν κλινικά νεκρός…

Οι γονείς του βρήκαν το κουράγιο να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους ενώ η τοπική κοινωνία της Ρόδου, ζητά απαντήσεις για την τραγική ολιγωρία.

Την ίδια ώρα ανησυχία επικρατεί στη μονάδα που υπηρετούσε ο στρατιώτης στη Σύμη, καθώς θεωρείται κρίσιμο να βρεθεί η αιτία μόλυνσης ώστε να προστατευτούν οι υπόλοιποι στρατιώτες της μονάδας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε