Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σύρος: Η στιγμή που εξουδετερώνεται χειροβομβίδα στη θάλασσα – Τη βρήκε νεαρός που έκανε μπάνιο [pic, vid]

Σύρος

Η χειροβομβίδα βρέθηκε σε βάθος ενός περίπου μέτρου μέσα στη θάλασσα. Οι εικόνες από τη Σύρο κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

Η Σύρος αναστατώθηκε από μία χειροβομβίδα. Σε ελεγχόμενη έκρηξη χειροβομβίδας προχώρησε κλιμάκιο υποβρύχιων καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή Κατεργάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες λουόμενος βρήκε μια χειροβομβίδα μέσα στην θάλασσα και πολύ γρήγορα ειδοποίησε το λιμενικό. Σύμφωνα με το Λιμενικό, η χειροβομβίδα βρέθηκε σε βάθος περίπου ενός μέτρου.

Το απόγευμα της Πέμπτης (05-10-2017) λίγο μετά τις 17:00, ξεκίνησε στην περιοχή η συντονισμένη επιχείρηση για την καταστροφή της χειροβομβίδας με τη μέθοδο της ελεγχόμενης έκρηξης.
Η Λιμενική Αρχή προέβη σε αποκλεισμό της περιοχής, ενώ κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστολών του Πολεμικού Ναυτικού από την Αθήνα μετέβη στο σημείο και προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συντονισμός της επιχείρησης ανήκει στο Λιμεναρχείο Σύρου ενώ στην περιοχή είχε σπεύσει, για κάθε ενδεχόμενο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύρος: Η στιγμή που η χειροβομβίδα εξουδετερώνεται

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις