Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τα έκλεψε, τα μάντρωσε και συνελήφθη!

Τα έκλεψε, τα μάντρωσε και συνελήφθη!

Πήγε να ταϊσει τα κλεμμένα πρόβατα και έγινε “τσακωτός” από αστυνομικούς του ΤΑΕ Ρεθύμνου, ένας 46χρονος, ανήμερα των Χριστουγέννων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Χορδάκι του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο.

Όπως γράφει το cretalive.gr μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου ότι σε αγροτική περιφραγμένη περιοχή του ανωτέρω Δήμου, βρίσκονται δέκα πέντε κλεμμένα αρνιά, αστυνομικοί εντόπισαν τον χώρο και σήμερα το πρωί, όταν ο 46χρονος έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο, με το φορτηγό του για να τα ταΐσει, τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαγανστην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Από την έρευνα και την προανάκριση που ενεργήθηκε σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάμπης και του Αστυνομικού Τμήματος Συβρίτου προέκυψε ότι ο 46χρόνος από κοινού με άλλο άγνωστο δράστη αφαίρεσαν, το βράδυ της 17/18-12-2011 από το ποιμνιοστάσιο ενός 44χρονου που βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ακουμίων πενήντα τέσσερα αρνιά.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 46χρόνου, στο φορτηγό του αλλά και στον τόπο που βρέθηκαν τα κλεμμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα σφάγιο (αρνί) προερχόμενο από τα κλεμμένα ζώα, ένα κρητικό μαχαίρι και ένα δέρμα μικρού αρνιού, πρόσφατης σφαγής, προερχόμενο από ανωτέρω ζώα.

Όσα ζώα “γλίτωσαν” τη σφαγή αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα, κατασχέθηκαν και του αποδόθηκαν.

Ο δράστης θα οδηγηθεί αύριο στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις στην περιοχή του Ρεθύμνου

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε