Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ταξιτζήδες τα έσπασαν σε γραφεία βουλευτών σε Γιάννενα και Σάμο

EUROKINISSI
EUROKINISSI

Σοβαρές ζημιές στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Παντούλα και Θανάση Οικονόμου αλλά και του Πυθαγόρα Βαρδίκου.

Μετά από τις ζημιές που προκάλεσαν οι διοκτήτες ταξί στην Κέρκυρα σε γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ιδιοκτητες ταξί των Ιωαννίνων φέρονται να προκάλεσαν αντίστοιχες ζημιές.

Έσπασαν υπολογιστές και προξένησαν διάφορες ακόμη ζημιές. των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Παντούλα και Θανάση Οικονόμου, αφού προηγουμένως εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στην κεντρική πλατεία και έκαναν πορεία πεζή.

Στα γραφεία δεν βρίσκονταν οι βουλευτές, αλλά μόνο οι γραμματείς τους, που κατήγγειλαν το περιστατικό. Και σε αυτή την περίπτωση όμως, ο  πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί κ. Ψήνας, καταδίκασε τα περιστατικά, κάνοντας λόγο για άτομα που κινούνται πλέον ανεξέλεγκτα.

Παράλληλα, ζημιές στο γραφείο του βουλευτή προκάλεσαν οι οδηγοί ταξί της Σάμου, κατά τη συνάντηση που είχαν μαζί του, σήμερα το μεσημέρι.

Όπως είπε ο κος Βαρδίκος στον ραδιοφωνικο σταθμό “Αρμονία”, οι οδηγοί έσπασαν την τηλεόραση, κάδρα, ένα γραφείο, και ξήλωσαν τις τηλεφωνικές γραμμές του πολιτικού του γραφείου. “Αν νομίζουν πως με αυτά συμβάλουν στο δίκαιο του αγώνα τους, θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Βαρδίκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε