Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσ/νίκη: Έστειλαν σε παλαίμαχο του Ολυμπιακού, κλήση για το νεκρό πατέρα του!

Μία ξεχασμένη κλήση της δημοτικής αστυνομίας δέχτηκε στο σπίτι του, το πρωί από τον ταχυδρόμο ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και παραγωγός αθλητικών εκπομπών, Γιώργος Μύρτσος.

Σύμφωνα με το thestival.gr, αποστολέας της κλήσης ήταν ο δήμος Θεσσαλονίκης και η αντιδημαρχία Οικονομικών. Παραλήπτης ήταν ο πατέρας του Γιώργου Μύρτσου, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο δεν βρίσκεται στη ζωή. Η κλήση αφορούσε το ποσό των 220 € για παράνομη στάθμευση του 1998!

Ο Γιώργος Μύρτσος περίμενε να πάει στο ραδιόφωνο, να ξεκινήσει την εκπομπή του και να μοιραστεί με τους ακροατές του την οργή του για το συμβάν. Όπως δήλωσε η συγκεκριμένη ενέργεια προσβάλει τη μνήμη του πατέρα του. Το αξιοπερίεργο είναι ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μύρτσου, ο πατέρας του δεν ήταν κάτοχος διπλώματος οδήγησης και ως εκ τούτου δεν οδηγούσε.

Το περιστατικό εξόργισε σε τέτοιο βαθμό τον βετεράνο ποδοσφαιριστή που έφτασε στο σημείο να καλεί τους εκπροσώπους του δήμου να βγούνε στον ραδιοφωνικό αέρα και να του ζητήσουν συγγνώμη. Ο κ. Μύρτσος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε