Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Αγωγή Μυλόπουλου σε δύο εφημερίδες – Δείτε τι έγραψε στο twitter

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, απαντά σε δημοσίευμα και τονίζει ότι δεν έδωσε ονόματα εργολαβικών στην αστυνομία…

Το δρόμο της Δικαιοσύνης ακολουθεί ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, σε βάρος των εφημερίδων “Μακεδονία” και “Θεσσαλονίκη”, καθώς όπως έκανε γνωστό, κατέθεσε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του ΑΠΘ. Δείτε τι έγραψε πριν λίγο στο twitter.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, νωρίτερα ο Πρύτανης του ΑΠΘ, έδωσε απάντηση σε δημοσίευμα της ”Μακεδονίας της Κυριακής”, μέσω facebook. Όπως έγραψε: “διαβάζω στην Κυριακάτικη Μακεδονία, η οποία ως συνήθως βυσοδομεί εναντίον μου, ότι έδωσα, λέει, ονόματα εργολαβικών στην αστυνομία. Ποια ονόματα; Αυτών που περιέρχονται αυτόκλητοι τα κανάλια καθημερινά, επιχαίροντες ότι έχουν για περισσότερο από δύο μήνες παραλύσει τη λειτουργία του πανεπιστημίου; Μα αυτοί, χάριν της τηλεθέασης, καρφώνονται από μόνοι τους…

Η μόνη αλήθεια είναι ότι στην κατάθεση που μου ζητήθηκε από την αστυνομία δεν ζήτησα τη δίωξή τους. Κι αυτό γιατί εμάς ως ΑΠΘ το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η επαναφορά του πανεπιστημίου στη νομιμότητα και την ομαλή λειτουργία.”

Εν τω μεταξύ το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια οι 11 συλληφθέντες του ΑΠΘ, μετά την προθεσμία που είχαν πάρει για να απολογηθούν την περασμένη Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Απίστευτη χαλαζόπτωση στην Πρέβεζα! (ΦΩΤΟ και VIDEO)

“Πνίγηκε” ξανά η Λέσβος – Πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά

Κρήτη: Έσπασαν τη τζαμαρία και βούτηξαν το χρηματοκιβώτιο της τράπεζας!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε