Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ακόμα μία καταδίκη επιχειρηματία για χρέη στο δημόσιο!

Ήταν συνιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας με ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ – Την ώρα που άλλοι πηγαίνουν στη φυλακή για… ψίχουλα, ακόμα ένας επιχειρηματίας που χρωστούσε 1,1εκ.€, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος!

Ο 51χρονος επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,1 εκατ. ευρώ. (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Κρίθηκε ένοχος για μη καταβολή δασμών και φόρων προς το Δημόσιο και το δικαστήριο τού αναγνώρισε ελαφρυντικό, επιβάλλοντάς του εξαγοράσιμη ποινή. Μετά την έφεση που άσκησε αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 51χρονος συνελήφθη μαζί με τον 69χρονο συνέταιρό του για συνολικά χρέη που ξεπερνούν τα δύο εκατ. ευρώ. Όπως έγινε γνωστό, διατηρούσαν εταιρία ενδυμάτων, εσωρούχων και αξεσουάρ στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, η οποία σύμφωνα με τους επιχειρηματίες βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε αδράνεια.

Ο 69χρονος, το χρέος του οποίου ανέρχεται σε 900.000 ευρώ, καταδικάστηκε χθες από το ίδιο δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης τρίων ετών και μετά την έφεση που άσκησε κατά της απόφασης αφέθηκε ελεύθερος. (διαβάστε τη σχετική είδηση)

Στο μεταξύ, με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμφθηκε να δικαστεί και ο 62χρονος διαχειριστής εταιρίας ξύλινων κατοικιών που συνελήφθη για ληξιπρόθεσμα χρέη της επιχείρησης ύψους 809 χιλιάδων ευρώ προς το Δημόσιο. (διαβάστε τη σχετική είδηση)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τι ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα ο Γ. Πετζετάκις που χρωστά 2,1 εκατ. ευρώ

Έπιασαν τον Γ. Πετζετάκι για χρέη 2,1 εκατ. ευρώ προς το Δημόσιο

Χειροπέδες σε πασίγνωστο κομμωτή για χρέη στο Δημόσιο

Χειροπέδες σε άλλους δύο επιχειρηματίες για μη καταβολή ΦΠΑ!

Συνελήφθη ο Π. Πανούσης της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ για μη καταβολή ΦΠΑ

Πασίγνωστη επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 400.000 ευρώ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε