Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή για το μαχαίρωμα νεαρού σε τρένο – Το αρχικό παραμύθι και η αλήθεια!

Θεσσαλονίκη: Ανατροπή για το μαχαίρωμα νεαρού σε τρένο – Το αρχικό παραμύθι και η αλήθεια!

Πριν από τέσσερις ημέρες, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε δυο άντρες. Οι πρώτες πληροφορίες…

ήθελαν το περιστατικό να έγινε μέσα σε βαγόνι τρένου, ωστόσο το θύμα και ο δράστης άλλαξαν τους ισχυρισμούς τους. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή, 18 Αυγούστου, ένας 27χρονος Αλβανός μαχαίρωσε 28χρονο ομοεθνή του, σε υπαίθριο χώρο της Επαρχιακής Οδού Λακκιάς – Βασιλικών. Όμως και οι δυο άντρες, όταν εντοπίστηκαν από την αστυνομία, ήταν σε κατάσταση μέθης και τα στοιχεία που δήλωσαν δεν ήταν πραγματικά.

Αρχικά είχαν δηλώσει πως το περιστατικό έγινε μέσα στο βαγόνι τρένου, που ζει ο 27χρονος Αλβανός στην περιοχή. Ωστόσο, τελικά το περιστατικό δεν συνέβη μέσα στο βαγόνι, αλλά σε υπαίθριο χώρο. Ο 27χρονος που τραυμάτισε τον 28χρονο στην κοιλιακή χώρα, εντοπίστηκε χθες, πρωινές ώρες,  σε αγροτική περιοχή του Δήμου Θέρμης, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση.

Ο δράστης, σε σχετική ερώτηση των αστυνομικών δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας, ενώ επιπλέον προέκυψε ότι στερείται  των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή του στην ελληνική επικράτεια. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας», «Παράνομης οπλοφορίας και Οπλοχρησίας», παράβασης του Νόμου «Περί αλλοδαπών» και «Ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης».Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις