Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Απαγωγή, ληστεία και ένας εκβιασμός που κράτησε 4 χρόνια!

Θεσσαλονίκη: Απαγωγή, ληστεία και ένας εκβιασμός που κράτησε 4 χρόνια!

Το δράμα του 36χρονου στη Θεσσαλονίκη αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες – Το ζευγάρι των εκβιαστών του είχε κάνει κόλαση τη ζωή…

Το ζευγάρι των εκβιαστών, ένας 45χρονος Γεωργιανός και μία 37χρονη Ελληνίδα (σύζυγός τους), συνελήφθησαν αργά χθες το βράδυ, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, μετά από καταγγελία του 36χρονου θύματος.

Όπως διαπιστώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από Νοέμβριο 2008 έως τη σύλληψή τους, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης απαιτούσαν εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 30.000€ από τον 36χρονο, που είχε δανειστεί 3.000€, από άτομο που αναζητείται.

Το θύμα δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα που ζητούσαν οι εκβιαστές του και κάπως έτσι ξεκίνησε το μαρτύριό του. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες πριν από λίγες μέρες τον απήγαγαν και αφού τον οδήγησαν στην κεντρική λαχαναγορά της πόλης, τον κατακράτησαν παράνομα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, ενώ με την απειλή χρήση βίας του αφαίρεσαν ένα χρυσό δαχτυλίδι και μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

Επιπλέον, το περασμένο καλοκαίρι, ο 45χρονος εξανάγκασε το θύμα να νοικιάσει διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης και να καταβάλει μισθώματα προκειμένου να διαμένουν σ’ αυτό συγγενικά του πρόσωπα.

Ο 36χρονος κατήγγειλε τελικά τη δράση του αντρόγυνου στην Αστυνομία κι έπειτα από επιχείρηση έγινε η σύλληψή τους σε προκαθορισμένο ραντεβού στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης, την ώρα που παραλάμβαναν χρήματα από το θύμα. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, 4 σπάθες, ένα μαχαίρι και μία χρυσή αλυσίδα λαιμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Μπήκε στο σπίτι και βρήκε τον κλέφτη να συσκευάζει το ψυγείο του!

Αιτωλοακαρνανία: Μετά τις διαρρήξεις έβαζε φωτιές για να σβήσει τα ίχνη του!

Κρήτη: Ορφάνια στο χωριό του Δημήτρη Βουρβαχάκη – Κανείς δεν ξεχνά τον διευθυντή του ΕΚΑΒ!

Κρήτη:”Ξεγυμνώθηκα στη φάτνη για πλάκα – Μην κάνετε σαν τρελοί”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε