Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης στο δρόμο για το ρεβεγιόν – Το θύμα κατέληξε σε νοσοκομείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όλα έγιναν λίγες ώρες πριν την έλευση του 2013 – Θύμα ένας μεσήλικας, που σύμφωνα με πληροφορίες πήγαινε σε Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – Η τροχαία με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά πληροφορίες…

H παράσυρση πεζού – αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων – σημειώθηκε λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου, στον περιφερειακό, στη Μενεμένη.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, στο ρεύμα προς ανατολικά, μετά τη διασταύρωση με Συμμαχική Οδό, στις 21:10, ένα αγνωστων στοιχείων όχημα παρέσυρε έναν πεζό περίπου 40-50 ετών και τον εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο. Ο άτυχος άντρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας περιμένουν να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του, για να του πάρουν κατάθεση, προκειμένου να φωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο και να φτάσουν στον εντοπισμό του οδηγού.

Το απόγευμα η τροχαία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει πληροφορίες: ”Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τις συνθήκες του παραπάνω ατυχήματος και τυχόν στοιχεία του τραυματία πεζού καθώς και του υπαίτιου οχήματος και του οδηγού του, να επικοινωνήσει με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οδός Μαργαροπούλου αρ. 26 στα τηλέφωνα : 2310-566203, 2310-566204 (γραφείο ανακρίσεων – ώρες πρωινές) και 2310-566200, 2310-566210 (Αξιωματικός Υπηρεσίας όλο το 24ωρο), το οποίο διενεργεί την προανάκριση.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τρίκαλα: Η πρώτη τραγωδία του 2013 – Οι γονείς βρήκαν νεκρό το παιδί τους!

Αχαϊα: Αναγνώρισαν στις φωτογραφίες τα πρόσωπα των βιαστών τους!

Ηλεία: ”Ο ένας με κρατούσε και ο άλλος με βίαζε στην αποθήκη”!

Κόρινθος: Οπαδοί της Ορίτζιναλ εναντίον Χρυσής Αυγής – Καταγγέλλουν βουλευτή για επίθεση!

Εύβοια: Η πιο συγκινητική ιστορία της Πρωτοχρονιάς – Παιδικά δάκρυα και λόγια που συγκλονίζουν!

Πάτρα: Φοβήθηκε από τα βεγγαλικά και έπεσε από το μπαλκόνι!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε