Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Εγώ βρήκα τον δολοφόνο του πατέρα μου”

Ο γιος του θύματος έδωσε χρήσιμες πληροφορίες στην αστυνομία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο γιος του θύματος έδωσε χρήσιμες πληροφορίες στην αστυνομία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο γιος του ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ που δολοφονήθηκε ήταν το πρόσωπο κλειδί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη…

Η αιματηρή ληστεία είχε γίνει στις 10 Δεκεμβρίου του 2009, σε σούπερ μάρκετ στις Συκιές. Πατέρας και γιος ετοιμάζονταν να κλείσουν το κατάστημα όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν αδίστακτο ληστή. Ο πατέρας προσπάθησε να αποτρέψει τη ληστεία και τότε ο 39χρονος κουκουλοφόρος τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής. 

Ο γιος ήταν μπροστά στη δολοφονία του πατέρα του και φυσικά είχε δει το πρόσωπο του δράστη… “Μια μέρα όπως περπατούσα πάγωσα! Ήμουν σίγουρος πως στο απέναντι πεζοδρόμιο ήταν αυτός που σκότωσε τον πατέρα μου. Προσπάθησα να ηρεμήσω και να σκεφτώ τι ήταν καλύτερο να κάνω”

O γιος του θύματος έπνιξε την οργή του και αποφάσισε να ακολουθήσει τον δράστη… “Πρόσεχα να μην με δει. Ήμουν πάντα λίγα μέτρα πιο πίσω. Τον ακολούθησα και είδα το σπίτι που μένει”. Ο γιος του θύματος πήγε στην αστυνομία,  είπε σε γενικές γραμμές όσα διαβάσατε παραπάνω και κάπως έτσι άρχισε να σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο.

Στις 19 Δεκεμβρίου ο 39χρονος ομολόγησε τη δολοφονία και έδωσε τη δική του εξήγηση για την υπόθεση… (διαβάστε το σχετικό άρθρο).  

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε