Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν χρήματα που προορίζονταν για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άγνωστος δράστης έκλεψε από το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας το κουτί με τις δωρεές για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα, όπως κατέθεσε στην ασφάλεια η διευθύθντρια του υποκαταστήματος, το ποσό που πήρε ο δράστης, ξεπερνά τις 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άγνωστος τις πρώτες πρωϊνές ώρες αφού έσπασε τη τζαμαρία του τραπεζικού υποκαταστήματος, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου και άρπαξε από το γκισέ το κουτί με τα χρήματα.

Την ώρα που ο άγνωστος έβγαινε από την Τράπεζα, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Το κουτί είχε ανοιχτεί τελευταία φορά, προκειμένου να σταλούν τα χρήματα στην οργάνωση, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος “Χαμόγελο του παιδιού” απευθύνει έκκληση μέσω του ΝewsIt, προς όσους γνωρίζουν κάτι να το αναφέρουν στις αστυνομικές αρχές γιατί αυτά τα χρήματα είναι απαραίτητα για να πάνε κάποια παιδια στο εξωτερικό να γίνουν καλά, να κάνουν τις εξετάσεις τους, να επιβιώσουν, να τους παράσχουμε ψυχολογική στήριξη.

Ο κ. Γιαννόπουλος μας θύμισε πως πριν ένα χρόνο όταν ληστές μπήκαν σε σουπερ – μαρκετ δεν πείραξαν το κουτί που μαζεύονταν τα χρήματα για το “Χαμόγελο του παιδιού”, ελπίζοντας πως τα χρήματα που εκλάπησαν θα επιστραφούν.

Ακούστε τι δήλωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος στο newsit:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε