Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο – Φονική σύγκρουση αυτοκινήτου με ταξί!

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε τροχαίο – Φονική σύγκρουση αυτοκινήτου με ταξί!

Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί και η άσφαλτος στη Θεσσαλονίκη βάφτηκε ξανά με αίμα. Τραγωδία και στην εθνική οδό Σερρών – Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 45χρονο μοτοσικλετιστή…

Ένας νεκρός και δύο ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός μετωπικής σύγκρουσης ΙΧ αυτοκινήτου με ταξί που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην οδό Αγίου Δημητρίου, στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης.

Το τροχαίο σημειώθηκε υπό άγνωστες συνθήκες στο ύψος της οδού Κατσιμίδη, ενώ στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική που ανέσυρε νεκρό από τα συντρίμμια του ΙΧ τον 36χρονο οδηγό.

Ο 47χρονος οδηγός του ταξί κι ένας 23χρονος επιβάτης του τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

Στο μεταξύ, ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 25ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 45χρονο μοτοσικλετιστή. Σύμφωνα με την Τροχαία η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 45χρονος ξέφυγε από την πορεία της και στη συνέχεια συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και το οποίο οδηγούσε 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας.

Εξαιτίας της σύγκρουσης ο 45χρονος οδηγός του δικύκλου εκτινάχθηκε σε απόσταση και χτύπησε σε δεύτερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 39χρονος Βούλγαρος.

Οπως έγινε γνωστό ο 45χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν ο 20χρονος συνεπιβάτης της μηχανής, καθώς και δύο γυναίκες, υπήκοοι Βουλγαρίας, 28 και 35 ετών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις