Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ενοχή του βασικού κατηγορούμενου για το κύκλωμα εκβιαστών προτείνει η εισαγγελέας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ενοχή του 35χρονου Ελληνοσύρου, βασικού κατηγορούμενου σε υπόθεση εκβίασης και τοκογλυφίας, που εκδικάζεται από τα μέσα του περασμένου Οκτώβρη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για το σύνολο των πράξεων που αντιμετωπίζει, πρότεινε κατά την αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελική πρόταση έγινε απόντος του 35χρονου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες απέχει της διαδικασίας.

Εκφράζονται δε φόβοι ότι ενόψει της ετυμηγορίας του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος εξαφανίστηκε, έτσι ώστε σε περίπτωση καταδίκης, να αποφύγει ενδεχόμενη επιστροφή του στις φυλακές…

Ο 35χρονος, που είχε εμπλακεί κατά το παρελθόν στα διοικητικά της ΠΑΕ Ηρακλής, είχε αποφυλακιστεί λίγες μέρες μετά την έναρξη τής δίκης με περιοριστικούς όρους, έχοντας συμπληρώσει το ανώτατο όριο της προσωρινής κράτησης.
Μάλιστα, τους όρους αυτούς τους παραβίασε δις και παραπέμφθηκε γι’ αυτό να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το κύκλωμα του οποίου φέρεται να “ηγείτο” αποκόμισε παράνομα κατά τη δράση του σχεδόν 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Για την υπόθεση κατηγορούνται ακόμη η γυναίκα του, ένας δικηγόρος κι άλλα εννέα άτομα, για τους οποίους η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους κατά περίπτωση για ορισμένα αδικήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα εκβιαστών

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε