Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν σωματέμπορους λίγο πριν το colpo grosso!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Θα έβγαζαν 25.000€ αν κατάφερναν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους…

Σπείρα διακίνησης λαθρομεταναστών εξάρθρωσε η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν τρία άτομα που επρόκειτο να μεταφέρουν 25 λαθρομετανάστες, αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Γερμανία.

Μετά από συστηματική αξιοποίηση στοιχείων για τη δράση του κυκλώματος και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, το βράδυ του Σαββάτου (23-07-2011), σε παράπλευρη της Εγνατίας οδού (κοντά στο εργοστάσιο «ΤΙΤΑΝ»), συνελήφθησαν οι τρεις διακινητές που κατέφθασαν στο σημείο αυτό με δύο ΙΧ αυτοκίνητα και ένα ταξί. Από εκεί επρόκειτο να παραλάβουν τους λαθρομετανάστες (13 άνδρες, 6 γυναίκες και 6 ανήλικα παιδιά).

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, για την παράνομη είσοδο και μεταφορά τους από τον Νομό Έβρου ως τη Θεσσαλονίκη, καθένας από τους λαθρομετανάστες κατέβαλε στα μέλη του κυκλώματος, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Το τελικό ποσό που υποχρεούνταν να καταβάλουν οι λαθρομετανάστες εφόσον έφταναν στον τελικό τους προορισμό, διαμορφωνόταν περίπου στα 1.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.-

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε